İş Sağlığı ve Güvenliği (isg) Eğitimi Hakkında

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Hakkında

Bölümümüzde lisans düzeyinde verilen Bitirme Çalışması, Met. ve Malz. Mühendisliği Tasarımı ve Met. ve Malz. Lab.1-2 dersleri ve İngilizce programındaki Graduation Thesis, Metallurgical and Material Design ve Met. and Mat. Laboratory 1-2 derslerine katılabilmek ve laboratuvar çalışmalarını gerçekleştirebilmeniz için aşağıda web bağlantısı verilen İSG eğitim videosu ve dökümanına çalışmanız ve yapılacak olan İSG eğitim değerlendirme çalışmasından başarılı olmanız (en az 70/100) gerekmektedir. İSG eğitim değerlendirme çalışmaları aşağıda verilen tarihlerde çevrimiçi şeklinde yapılacak olup, değerlendirme çalışmalarının en az birinde en az %70 yeterlilik sağlayamayan öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce programlarında yukarıda bahsedilen Laboratuvar derslerine katılamayacak, Bitirme ve Tasarım derslerinde danışman tercihi yapamayacaklardır.

Eğitim değerlendirme çalışmasından yeterli derece alan öğrencilerimizin aşağıdaki bağlantıda verilen İSG Çalışma Formunu laboratuvar çalışmalarına ve derslerine başlamadan önce (laboratuvar çalışması yapacakları zaman) ıslak imzalı olarak bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

İlgili video için web bağlantısı: http://sautv.web.tv/video/temel-isg-egitim-sunumu__77wz7vkkhu2

Çalışma Föyü
Çalışma Formu (Word)
Çalışma Formu (PDF)

İSG Eğitim değerlendirme çalışması tarih ve saatleri:

28.02.2023 Salı,  Saat: 19:00-23:00 arasında, süre: 60 dk.

01.03.2023 Çarşamba günü (İlk çalışmadan yeterlilik sağlayamayanlar için), Saat: 19:00-23:00 arasında, Süre: 60 dk.

Sorularınız için:
Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Altınsoy, mail:ialtinsoy@sakarya.edu.tr