Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Hakkında (güncelleme: 14/01/2022)

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Hakkında (Güncelleme: 14/01/2022)

Bu duyuru en son 14/01/2022 16:45'de güncellenmiştir.

GÜNCELLEME: Bitirme Çalışması ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı sınav programı tablosu https://bit.ly/MMEProgramGuz2021 adresinde verilmiştir. Öğrencilerin/grupların sınav bilgileri bu tabloda SINAV PROGRAMI sütununda belirtilmiştir. Öğrenci/grup bilgilerinde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.

Bitirme Çalışması yıl sonu değerlendirme sınavları 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacak şekilde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Bitirme çalışması dönem sonu değerlendirme jürileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Sınav programı daha sonra ilan edilecektir.

BİTİRME ÇALIŞMASI

DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME JÜRİLERİ

JÜRİ 1

JÜRİ 2

JÜRİ 3

(7103)

(7107)

(7110)

Şaduman Şen

Ahmet Özel

Nil Toplan

Mediha İpek

Sefer Cem Okumuş

Yıldız Yaralı Özbek

Ayşe Şükran Demirkıran

Ubeyd Toçoğlu

Mehmet Oğuz Güler

Mahmud Tokur

Nuray Canikoğlu

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı yıl sonu değerlendirme sınavları 18 Ocak 2022 Salı günü yüz yüze gerçekleştirilecektir. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı dönem sonu değerlendirme jürileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Tasarım çalışması yıl sonu değerlendirme sınavları poster üzerinden gerçekleştirilecektir. Mukavva üzerine yapıştırma şeklinde bastırılan tasarım posterleri kabul edilmeyecektir. Poster baskısı konusunda detaylı bilgiyi danışman öğretim üyenizden öğrenebilirsiniz.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bölüm koridorlarında oluşacak yoğunluğun önlenmesi için her bir tasarım grubunun hangi sınıfta ve ne zaman sınava alınacağı ile ilgili program hazırlanmaktadır. Sınav yeri ve saati bilgilerini içeren program daha sonra ilan edilecektir.

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI

Ayşe Şükran Demirkıran

Aysun Ayday

Nuray Canikoğlu

Bitirme Çalışması ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı dersi alan öğrencilerin danışman öğretim üyesine ve komisyona verilmek üzere hazırlayacakları belgeler Üst Menü > Öğrenci > Tasarım ve Bitirme Çalışmaları (https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/12268/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari) sayfasında verilmiştir.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı raporlarının ve Bitirme Çalışması tezlerinin son teslim tarihi 12 Ocak 2022 Çarşamba günüdür. Çarşamba gününden itibaren değerlendirme formunda uygun olmayan çalışmalar sınav tarihine kadar düzeltilip teslim edilecektir.

BİLGİLENDİRME: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı raporu ve Bitirme Çalışması tez yazım şablonu oluşturulmuştur. Ekte yazım şablonunun Word dosyası ve açıklamalı PDF dosyası verilmiştir. Tasarım raporu ve bitirme tezi bu şablona göre hazırlanmalıdır.

Tasarım ve bitirme çalışmaları ile ilgili diğer bilgiler için sayfanın üstünde yer alana menüde Öğrenci>Tasarım ve Bitirme Çalışmaları bağlantısını veya https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/12268/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari bağlantısını kullanabilirsiniz.