Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih Sonuçları (2020-21 Bahar Yarıyılı)

Bitirme ve Tasarım Çalışması danışman tercih sonuçları ekte verilmiştir. Öğrencilerimizin en kısa sürede danışman öğretim üyeleri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

1. Online danışman tercih sistemi kullanılarak toplam 259 öğrencinin (229 Bitirme çalışması, 30 Tasarım çalışması) danışman atamaları gerçekleştirilmiştir.
2. "Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu" tarafından 46 öğrencinin danışman ataması gerçekleştirilmiştir.*
3. Olası yanlışlıklar için "Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu" ile irtibata geçiniz.

*Belirlenen zaman aralıklarında danışman tercih işlemlerini gerçekleştirmeyen veya danışman atama işlemleri tamamlanmayan öğrencilerin danışman atamaları "Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu" tarafından gerçekleştirilecektir.

Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu
Prof. Dr. Şaduman Şen