Ana Sayfa
Duyurular
(güncellendi) 2020-21 Güz Dönemi Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Hakkında

(Güncellendi) 2020-21 Güz Dönemi Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Hakkında

Tasarım ve Bitirme çalışmalarının son teslim tarihi 15 Ocak 2021 Cuma günüdür.

Bitirme ve Tasarım çalışması değerlendirmeleri 25-26 Ocak 2021 Pazartesi ve Salı günleri (Final sınavları tamamlandıktan sonraki ilk Pazartesi ve Salı günü) gerçekleştirilecektir. Tasarım ve bitirme çalışması değerlendirme sınavları danışman öğretim üyesi tarafından belirlenen şekilde (online vb.) belirlenen saat ve program üzerinden gerçekleştirilecektir. Tasarım ve bitirme çalışması alan öğrencilerimizin danışman öğretim üyeleri ile en kısa zamanda iletişime geçmesi gerekmektedir.

NOT: Öğrenciler için Tasarım ve Bitirme yazım kuralları, tasarım posteri örnek şablonları, MÜDEK kriterleri kapsamında çalışmalarda uyulması gereken kurallarla ilgili (PÇ3: Program çıktısı 3) bilgiler ve teslim edecekleri dokümanlar "Bölüm Web Sayfası" > "Öğrenci" > "Tasarım ve Bitirme Çalışmaları" menüsünden erişilebilir durumdadır (https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/12268/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari).

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE Teslim edilecek belge ve materyaller:

Tasarım Çalışması:

YÜZYÜZE EĞİTİM SÜRECİ

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ

2020-2021 YILINDA YAPILACAKLAR

- Tasarım raporu çıktısı ve elektronik ortam kaydının (word dosyası) (pdf formatında kabul edilmeyecektir) CD halinde danışman öğretim üyesine teslim edilmesi gerekmektedir.

Tasarım çalışması raporu danışman öğretim üyesinin isteği üzerine basılı doküman şeklinde teslim edilebilir. Bu konuda danışman öğretim üyesi ile görüşme gerçekleştiriniz.

Elektronik ortam kaydı danışman öğretim üyesine elektronik ortamda (e-posta vb.) iletilecek.

- Hazırlanan tasarım çalışması posterinin elektronik kaydının CD ile bölüm sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

Tasarım çalışması posteri danışman öğretim üyesine elektronik ortamda iletilecek.

- Çalışmaya uygun şekilde hazırlanmış "Dekanlık Sunu - Tasarım Çalışması (.pptx)" dosyası e-posta ile mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine gönderilecektir.

Dekanlık Sunu dosyası mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail ile gönderilecek.

Bitirme Çalışması:

YÜZYÜZE EĞİTİM SÜRECİ

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ

2020-2021 YILINDA YAPILACAKLAR

- Ciltli olarak 2 adet (Bir tanesi bölüm sekreterine diğeri ilgili danışman öğretim üyesine verilecektir.)

Bitirme tezi danışman öğretim üyesinin isteği üzerine basılı doküman şeklinde teslim edilebilir. Bu konuda danışman öğretim üyesi ile görüşme gerçekleştiriniz.

- CD olarak 3 veya 4 adet (Her bir jüri üyesine verilecektir. İlan edilen jüri üyeleri dikkate alınacaktır.)

Elektronik ortam kaydı danışman öğretim üyesine elektronik ortamda (e-posta vb.) iletilecek.

- Çalışmaya uygun şekilde hazırlanmış "Dekanlık Sunu - Bitirme Çalışması (.pptx)" dosyası e-posta ile mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine gönderilecektir.

Dekanlık Sunu dosyası mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail ile gönderilecek.