Tübitak-Star Lisans Stajyer Araştırmacı Burs Programına Başvurmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

TÜBİTAK-STAR- LİSANS Stajyer Araştırmacı Burs Programına Başvurmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Bölümümüz bünyesinde yürütülmekte olan aşağıda listelenmiş Tübitak projelerinde bursiyer olarak çalışmak isteyen öğrencilerin en geç 15.11.2020 tarihine kadar ekte bulunan başvuru formunu doldurup istenen belgeler ile birlikte ilgili proje yürütücülerine göndermeleri gerekmektedir. Değerlendirmelerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için yalnızca 1 adet projeye başvuru yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Tübitak'ın belirlediği kriterlere göre başvuru değerlendirmeleri proje yürütücüleri tarafından tamamlandıktan sonra ilgili kişilerle 20.11.2020 tarihine kadar iletişime geçilecektir. Bu tarihe kadar iletişime geçilmemesi durumu başvurunuzun olumsuz sonuçlandığı anlamına gelmektedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Proje Adı: YERLEŞİK UYGULAMALAR İÇİN YÜKSEK ENERJİ YOĞUNLUĞUNA SAHİP LİTYUM SÜLFÜR PİLLER
Proje Yürütücüsü: Mahmud Tokur
İletişim: mtokur@sakarya.edu.tr
Kontenjan: 2