2019-20 Yaz Okulu Yarıyılı Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri

2019-20 Yaz Okulu Bitirme ve Tasarım Çalışması danışman tercih işlemleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Sisteme giriş için www.biomec.com.tr/mme bağlantısını kullanınız.

#################################################################

Sisteme tanımlanan bitirme öğrencileri "2019-20 Yaz Okulu Bitirme Çalışması Öğrenci Listesi" ekinde verilmiştir.

Bitirme Çalışması Tercih İşlemleri Başlangıç: 06/07/2020
Bitirme Çalışması Tercih İşlemleri Bitiş: 08/07/2020

Bitirme çalışması danışman tercih işlemleri tamamlanmıştır.

#################################################################

Sisteme tanımlanan bitirme öğrencileri "2019-20 Yaz Okulu Tasarım Çalışması Öğrenci Listesi" ekinde verilmiştir.

Tasarım Çalışması Tercih İşlemleri Başlangıç: 09/07/2020
Tasarım Çalışması Tercih İşlemleri Bitiş: 10/07/2020

#################################################################

Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Belirtilen süreler içerisinde danışman atama işlemleri tamamlanmayan öğrencilerin danışman atamaları Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu tarafından gerçekleştirilecektir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir.

NOT: İsminiz ekteki listede yer alıyor ve sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve buna rağmen sisteme girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.