Dgs ve Yatay Geçiş İle Gelen Öğrencilerin Staj İşlemleri

DGS ve Yatay Geçiş ile gelen Öğrencilerin Staj işlemleri

DGS ve Yatay Geçiş ile gelen Öğrencilerin Staj işlemleri hakkında:
Bölümümüze sonradan geçiş yapan öğrenciler (DGS- Yatay Geçiş vb.) için 2013 ve öncesi ile 2019 AĞUSTOS sonrası tarihlerde kayıt yaptıranların geçmiş dönemlerde yaptıkları stajlar muafiyet kapsamında değerlendirilmeyecektir. Ayrıca; sektör tecrübesi olması veya hala çalışıyor olma durumu da staj muafiyeti kapsamında değerlendirilmeyecektir.

2014-2018 yılları arasında bölümümüze kayıt yaptıran öğrenciler için ise en fazla 1 adet stajları bölümümüz şartlarına uygun olduğu takdirde muafiyet kapsamında değerlendirilebilecektir. 2014-2018 girişli öğrenciler stajlarını muaf saydırmak için önceki okulundan alacağı belgeler (staj sonuç belgesi, transkript, stajını yaptığına dair resmi yazı vb.) konusunda  ilgili staj komisyonu üyesinden bilgi almalıdırlar.