Ana Sayfa
Duyurular
Yaz Okulu İle Aynı Anda Staj Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine

Yaz Okulu ile Aynı Anda Staj Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine

2024 yaz döneminde staj yapan ve SAÜ dışında farklı üniversitelerde yaz okuluna online ya da yüz yüze kayıt olan öğrencilerimizin ders programları belli olduktan sonra Mühendislik Fakültesi Staj Biriminde Erhan Taşdemir'e müracaat etmeleri, matbu dilekçeyi doldurup, ekine ders programlarını eklemeleri gerekmektedir. Erhan Bey onay verdikten sonra 20 iş günü olacak şekilde belirlediği yeni staj tarih aralığını öğrencimize ve staj komisyonuna bildirecektir. Öğrencimiz firmadan yeni tarihler için onay aldığında, yeni staj tarihleri sisteme işlenecektir.

NOT: Şu anda aşağıdaki yönergeye göre yaz okulu ile beraber staj yapacak tüm öğrenciler için 4 hafta staj sigortası ödenmiş durumda olacaktır. Bu durumda  haftada 3 gün staj yapacaklar, 12 iş gününü ancak tamamlayabilir. Stajıının eksik kalmamasını isteyenler, sigortasının 7 haftaya uzatılması durumunda 20 iş günü stajını tamamlamış olacaklardır. 
 
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ YÖNERGESİ 
Madde 6
(4) İlgili programın veya işletme koşullarının uygun olmaması durumunda, öğrencinin dersleri ve sınavlarıyla çakışmamak kaydıyla aynı süreli ve haftalık 3 günden az olmamak şartıyla eğitim ve öğretim dönemi, yaz okulu ve genel sınav dönemlerinde de staj yaptırılabilir.