Ana Sayfa
Duyurular
Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (2023-24 Bahar Yarıyılı)

Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (2023-24 Bahar Yarıyılı)

LÜTFEN bu duyuruda ve duyuru eklerinde yer alan bilgilendirme yazılarını DİKKATLİ bir biçimde OKUYUNUZ.

Danışman tercih işlemleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.


Tablo: Danışman tercih işlemleri zaman aralıkları

 

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Graduation Thesis

15/02/2024 Perşembe 00:01

16/02/2024 Cuma 23:59

Bitirme Çalışması

17/02/2024 Cumartesi 00:01

19/02/2024 Pazartesi 23:59

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı

Danışman atamaları komisyon tarafından gerçekleştirilecektir.

* Belirtilen tarihlerde sisteme sadece ilgili ders listesinde kayıtlı öğrenciler giriş yapabilecektir.

** Her iki dersi birlikte alan öğrenciler tasarım için belirlenen zaman aralığında sisteme giriş yaptıklarında tasarım çalışması danışman tercihini, bitirme çalışması için belirlenen zaman aralığında sisteme giriş yaptıklarında bitirme çalışması danışman tercihi işlemlerini ayrı ayrı gerçekleştireceklerdir.


Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir.

Danışman tercih sistemine giriş için https://dts.engapp.space bağlantısını kullanınız. Sisteme girişte SABİS kullanıcı adı ve şifre bilgileri KULLANILMAMAKTADIR. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre kombinasyonu ekteki dosyalarda detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

İlgili derslerde kayıtlı öğrenciler sisteme tanımlanmıştır ve sisteme tanımlanan öğrenciler duyuru eklerinde eklerinde verilmiştir. İsminiz ekteki listede yer alıyor ve sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve buna rağmen sisteme girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.


NOT: Belirlenen zaman aralıklarında danışman tercih işlemlerini gerçekleştirmeyen veya danışman atama işlemleri tamamlanmayan öğrencilerin danışman ataması gerçekleşmeyeceği için tasarım ve bitirme çalışması konularının belirlenmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle belirtilen süre içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz önem arz etmektedir.

Danışman tercih sonuçları tercih işlemleri tamamlandığında gerekli incelemeler yapılıp "Tasarım, Bitirme ve Danışmanlık Komisyonu" tarafından bölüm web sayfasında ilan edilecektir.


İş Sağılığı ve Güvenliği (İSG) değerlendirmesine katılmamış veya değerlendirmesi başarısız olan öğrencilerin laboratuvar kullanabilmeleri, tasarım/bitirme çalışmalarına katılabilmeleri için Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Altınsoy (ialtinsoy@sakarya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.