Ana Sayfa
Duyurular
Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Teslimi ve Sunumları Hakkında

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Teslimi ve Sunumları Hakkında

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Teslimi ve Sunumları Hakkında

1. Dönem başında teslim edilen çalışma öneri formları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmaların MÜDEK kriterlerine ve PÇ3’e uygunluğu konusunda hassasiyet gösterilmesi önem arz etmektedir.

2. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ve Bitirme Çalışması raporlarının son teslim tarihi 12 Ocak 2024’tür. Öğrenciler sadece kendi danışman öğretim üyelerine teslim edeceklerdir.

3. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ve Bitirme Çalışması sunumları daha sonra ilan edilecek bitirme/tasarım jürilerine yapılacaktır. Jüriler ve sunum tarihi daha sonra ilan edilecektir. 

4. Bitirme Çalışması ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ile ilgili yazım kılavuzları, diğer dokümanlar ve teslim edilmesi gereken belgeler  https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/21936/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari adresinde verilmiştir.

5. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı sunumları için poster hazırlanması gerekmektedir. Poster şartları ve örnekleri https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/21936/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari adresinde verilmiştir.

6. Tasarım ve Bitirme çalışması ile ilgili “Bitirme ve Tasarım Komisyonu”na teslim edilmesi gereken dijital belgeler ve ne şekilde teslim edileceği https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/21936/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari sayfasında yer alan  EK-1- BİTİRME VE TASARIM KOMİSYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA   dokümanında açıklanmıştır. İlgili belgelerin son teslim tarihi 12 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadardır.

Tasarım ve Bitirme Komisyonu

Prof. Dr. Şaduman Şen
Prof. Dr. Şenol Yılmaz
Doç. Dr. Mehmet Uysal
Doç. Dr. Yıldız Yaralı Özbek
Arş. Gör. Dr. Mustafa Durmaz
Arş. Gör. Sezer Tan