Yönetmelik Değişikliği ve Uygulaması

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR. Öğrencilerimizin derse yazılmada ve dönem içi işleyişinde bu değişikliklere dikkat etmesi  çok önemlidir.

Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin bazı maddelerinde yapılan değişiklikler 10 Temmuz 2023 tarihli 32244 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılından itibaren yürürlüğe girmiştir. Yeni yönetmelik hükümleri 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrencilere uygulanacaktır. Yapılan değişiklikler aşağıda belirtilmiş olup öğrencilerin derse yazılma işlemlerinden önce dikkatle okuması gerekmektedir.