2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi YÜZ YÜZE eğitim yoluyla yapılacak olup süreç aşağıdaki gibi uygulanacaktır:

1. Tüm ön lisans ve lisans programlarında dersler (Dördüncü maddede belirtilmiş olan dersler hariç) yüz yüze yapılacaktır.
  2. Derse devam zorunluluğu Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerince uygulanacaktır.
  3. Tüm ön lisans ve lisans programlarındaki derslerde ara sınav ve finaller yüz yüze yapılacaktır. İsteyen hocalar ara sınav dışında ilave yıl içi ölçme faaliyeti (online/yüzyüze) yapabilir. Çalışma tipleri 16 Temmuz 2023 Pazar gününe kadar sistemden bildirilecektir.
  4. Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojisi ve Kullanımı, Trafik Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği üniversite ortak dersleri çevrimiçi olarak yürütülecek olup ara sınav ve final sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.
  5. Uzaktan eğitim tanımlı programlar çevrimiçi olarak yürütülecek olup bu programlarda ara sınav ve final sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.