Ana Sayfa
Duyurular
Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Teslimi ve Sunumları Hakkında

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Teslimi ve Sunumları Hakkında

1. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ve Bitirme Çalışması raporlarının son teslim tarihi 12 Haziran 2023’tür. Öğrenciler sadece kendi danışman öğretim üyelerine teslim edeceklerdir.

2. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ve Bitirme Çalışması sunumları online olarak bitirme/tasarım jürisine yapılacaktır (Deneysel hazırlanan tezlerin sunumları danışman hocanın takdirindedir, online veya yüz yüze yapılabilir). Online sınavlar kayıt altına alınmalıdır (Video ve ekran görüntüsü halinde olabilir). Jüriler daha sonra ilan edilecektir.  Sunumlar 16 Haziran Cuma günü saat 09.00-13.00 arasında gerçekleştirilecektir.

3. Bitirme Çalışması ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı ile ilgili yazım kılavuzları, diğer dokümanlar ve teslim edilmesi gereken belgeler  https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/21936/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari adresinde verilmiştir.

4. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı sunumları için poster hazırlanması gerekmektedir. Ancak basım konusu danışman öğretim üyesinin takdirine bırakılmıştır.

5. Yüz yüze yapılan çalışmalarda danışman öğretim üyesinin takdirinde basılı tez veya tasarım raporu istenebilir.

6. Tasarım ve Bitirme çalışması ile ilgili “Bitirme ve Tasarım Komisyonu”na teslim edilmesi gereken dijital belgeler ve ne şekilde teslim edileceği https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/21936/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari sayfasında yer alan  EK-1- BİTİRME VE TASARIM KOMİSYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA   dokümanında açıklanmıştır. İlgili belgelerin son teslim tarihi 15 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadardır.

 

Tasarım ve Bitirme Komisyonu

Prof. Dr. Şaduman Şen
Prof. Dr. Şenol Yılmaz
Doç. Dr. Mehmet Uysal
Doç. Dr. Yıldız Yaralı Özbek
Arş. Gör. Dr. Mustafa Durmaz
Arş. Gör. Sezer Tan