Ara Dönem Staj Duyurusu

Ara Dönem Staj Duyurusu (22.12.2022)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibariyle bölümünüzde mezun durumda olan son sınıf öğrencileri zorunlu stajlarını (20 iş günü) ara tatil döneminde yapabileceklerdir.

Staj yapmak isteyen öğrenciler, staj yerlerini bulduktan sonra, staj.sabis@sakarya.edu.tr mail adresinden staj başvurularını yapabileceklerdir. Sürecin aksamaması adına öğrencilerin staj başvurularını, staj başlangıcından en az 10 (on) iş günü öncesinde gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Staj başlama ve bitiş tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bu tarihler dışında staj yapılabilmesi mümkün değildir.

Staj başlama tarihi: 16 Ocak 2023

Staj bitiş tarihi: 13 Şubat 2023

Staj son başvuru tarihi: 6 Ocak 2023

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-      Bahar Dönemi Sonunda tek dersi kalabilecek öğrenciler ara dönemde staj yapabilirler.

2-      Final sınavları tarihlerinde sınavı olan öğrenciler staj yaptığı firmalardan saatlik veya günlük izin alarak sınavlarına gireceklerdir.

3-     Öğrenciler Staj başvurularını bizzat bölümlerin staj komisyonuna yapacaklardır. Öğrencilerin Not Durum Belgeleri (Transkript) incelenerek, şartları sağlayan öğrencilerin https://staj.sabis.sakarya.edu.tr  adreslerine girişleri Komisyon tarafından gerçekleştirilecektir.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu