Ana Sayfa
Duyurular
Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (2022-23 Güz Yarıyılı)

Bitirme ve Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (2022-23 Güz Yarıyılı)

LÜTFEN bu duyuruda ve duyuru eklerinde yer alan bilgilendirme yazılarını DİKKATLİ bir biçimde OKUYUNUZ.

2022-23 Güz Yarıyılı Tasarım Çalışması danışman tercih işlemleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Bitirme çalışması danışman atamaları Tasarım ve Bitirme Komisyonu tarafından gerçekleştirilecektir.

Tablo: Tasarım çalışması danışman tercih işlemleri zaman aralıkları

 

Tasarım Çalışması

Başlangıç

06.10.2022 Perşembe 00:01

Bitiş

10.10.2022 Pazartesi 23:59

Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir.

Danışman tercih sistemine giriş için www.biomec.com.tr/mme bağlantısını kullanınız. Sisteme girişte SABİS kullanıcı adı ve şifre bilgileri KULLANILMAMAKTADIR. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre kombinasyonu ekteki dosyalarda detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

Sisteme tanımlanan öğrenciler2022-23 Güz Yarıyılı Tasarım Çalışması Öğrenci Listesi" eklerinde verilmiştir (Bkz. NOT 1).

NOT 1: İsminiz ekteki listede yer alıyor ve sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve buna rağmen sisteme girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.

NOT 2: Belirlenen zaman aralıklarında danışman tercih işlemlerini gerçekleştirmeyen veya danışman atama işlemleri tamamlanmayan öğrencilerin danışman ataması gerçekleşmeyeceği için tasarım ve bitirme çalışması konularının belirlenmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle belirtilen süre içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz önem arz etmektedir.

Danışman tercih sonuçları tercih işlemleri tamamlandığında gerekli incelemeler yapılıp "Tasarım ve Bitirme Komisyonu " tarafından bölüm web sayfasında ilan edilecektir.