Staj Duyurusu

STAJINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

1. Yaz döneminde stajlarını tamamlayan öğrencilerimiz, staj defterlerini ve staj sicil fişlerini staj sabis sistemine PDF formatında yüklemeleri gerekmektedir.

1. 2022 yılı yaz döneminde yapılan örgün stajların sözlü sınavları güz dönemi içerisinde 24.10.2022 ile 26.10.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.  Staj sözlüsüne gelirken öğrencilerimiz staj defterlerini ve staj sicil fişlerini yanlarında bulundurmalıdır.

3) Stajlarını tamamlayan öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan öğrenci anketini doldurması gerekmektedir. Sisteme anket formu yüklenme işlemi ayrıca gerçekleştirilmeyecektir.

4) Mezun durumundaki öğrencilerimiz, stajlarını tamamladıktan sonra ilgili staj komisyonu üyesinden randevu alarak yukarıdaki adımları tamamlamak koşuluyla staj teslim tarihlerinden bağımsız olarak  staj sözlülerine girerek defterlerini teslim edebilirler.