Bitirme ve Tasarım Sunum Tarih ve Jürileri

Bitirme Çalışması yıl sonu değerlendirme sınavları 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 09:00- 12:45 arasında şekilde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Bitirme çalışması dönem sonu değerlendirme jürileri aşağıdaki tabloda verilmiştir

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BİTİRME ÇALIŞMASI

Ayşe Şükran Demirkıran

Aysun Ayday

Nuray Canikoğlu

Bitirme Çalışması ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı dersi alan öğrencilerin danışman öğretim üyesine ve komisyona verilmek üzere hazırlayacakları belgeler https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/12268/57495/tasarim-ve-bitirme calismalari sayfasında verilmiştir.

BİLGİLENDİRME: Bitirme Çalışması tezlerinin son teslim tarihi Bitirme tezi projesi yarışmasına katılacak öğrenciler için 27 Mayıs 2022 Cuma günü, diğer öğrenciler için ise 1 Haziran 2022 Çarşamba günüdür.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı yıl sonu değerlendirme sınavları 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 15:00’de başlayacak şekilde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı dönem sonu değerlendirme jürileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Tasarım çalışması yıl sonu değerlendirme sınavları poster üzerinden gerçekleştirilecektir. Mukavva üzerine yapıştırma şeklinde bastırılan tasarım posterleri kabul edilmeyecektir. Poster baskısı konusunda detaylı bilgiyi danışman öğretim üyenizden öğrenebilirsiniz. Tasarım sınav salonu 7106 (toplantı salonu) olarak belirlenmiştir.

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI

DÖNEMSONU DEĞERLENDİRME JÜRİLERİ

JÜRİ 1

Fatih Üstel

Tuba Yener

Hasan Algül

Abdülkadir Kızılaslan

Tasarım ve bitirme çalışmaları ile ilgili diğer bilgiler için sayfanın üstünde yer alana menüde Öğrenci>Tasarım ve Bitirme Çalışmaları bağlantısını veya https://mme.sakarya.edu.tr/tr/icerik/12268/57495/tasarim-ve-bitirme-calismalari bağlantısını kullanabilirsiniz.

BİLGİLENDİRME: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı raporlarının son teslim tarihi 1 Haziran 2022 Çarşamba günüdür.