Kapanma Tedbirleri Kapsamında Staj ve Umde İle İlgili Karar

Kapanma Tedbirleri Kapsamında Staj ve UMDE ile İlgili Karar

Rektörlükte yapılan toplantı sonucu, pandemiden dolayı kapanma tedbirleri kapsamında Staj ve UMDE ile ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır:

UMDE
* Tam kapanma sürecinde öğrencilerimiz, 29 Nisan - 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında izinli sayılacaktır.
* 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasında uygulama eğitimine dair süreç birimler tarafından ilan edilecektir.

Zorunlu Staj
* Fakültelerde halen stajları devam eden öğrenciler kalan günlerini ödev şeklinde tamamlayacaklardır.
* Fakültelerde stajlarına henüz başlamamış olan öğrencilerin, 2020-2021 Bahar Dönemi sonuna kadar stajları uzaktan eğitimle (ödev veya proje) yürütülecektir. (Not: Bahar dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olan öğrenciler için geçerlidir. Daha önce alınan bahar döneminde kimlerin staj yapabileceği kararı geçerlidir.)