Ana Sayfa
Duyurular
2018-19 Güz Yarıyılı Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (güncellendi)

2018-19 Güz Yarıyılı Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (Güncellendi)

2018-19 Güz Yarıyılı Tasarım Çalışması danışman tercih işlemleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Sisteme giriş için www.biomec.com.tr/mme bağlantısını kullanınız.

Tercih İşlemleri Başlangıç: 21/09/2018
Tercih İşlemleri Bitiş: 25/09/2018

Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir.

NOT: Sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.


SABİS üzerinden ders kaydı yapan tüm öğrenciler danışman tercih sistemine aktarılmıştır. Ders kayıt döneminde Tasarım Çalışması dersine kaydolmamış ancak sonrasında Ekle-Sil veya Mazeretli Ders Kaydı gibi işlemler ile kaydolacak öğrencilerin ekteki bilgi dokümanında belirtildiği şekilde mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail göndererek bilgi vermeleri gerekmektedir.


Güncelleme 25/09/2018 12:45

Aşağıda isimleri yazan 37 tane öğrenci tercih yapmamıştır. Sistem bugün kapatılacaktır. En kısa sürede danışman tercih işlemlerinizi gerçekleştiriniz. Derse sonradan kaydolup sisteme giriş yapamayan öğrencilerin mdurmaz@sakarya.edu.tr mail adresine bu duyurunun ekinde yazan gerekli bilgileri göndermesi gerekmektedir.

SÜLEYMAN ÇAKIR
OSMAN AKYÜZ
MURAT KUCA
BETÜL NUR GÜZEY
AYLİN YILMAZ
ESRA COP
ERAY KARAKUŞ
BEDİRHAN FİDANER
TANSU AYDIN
FURKAN TURAN
SALİH KOTEŞ
MEHMET UMUT GÖL
MELİSA ERGEN
CEMİL ONUR EFETÜRK
MUSTAFA YAVUZ KAYIŞ
AYBERK AYDIN
EMRE AKCAN
OĞUZHAN BAŞ
DOĞAN KARAŞUT
METEHAN ARSLAN
FURKAN ALİ ERÇETİN
ORKUN ÖNCÜ
EVRİM ESİN BEŞER
MEHMET FATİH İLTER
EMRAH ALEMDAR
ÖZGÜR BAYRAK
SUDE BAŞEL
BERKAY KARTAL
İBRAHİM SUBAŞI
BATUHAN KURUCA
TALHA ÖNOĞUL
DİLEK DENİZ
ÖMER AKYILDIZ
ZÜLAL YILMAZ
TUÇE UYKUSUZ
AHMET DİNÇ
MERT YURTSEVER