Ana Sayfa
Duyurular
(güncellendi) 2017-18 Bahar Dönem Bitirme Çalışması Danışman Tercih İşlemleri

(Güncellendi) 2017-18 Bahar Dönem Bitirme Çalışması Danışman Tercih İşlemleri

Bitirme çalışması danışman tercihleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Sisteme giriş için www.biomec.com.tr/mme bağlantısını kullanınız.

Tercih İşlemleri Başlangıç: 01/02/2018
Tercih İşlemleri Bitiş: 06/02/2018

Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir.

NOT: Sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.

 

GÜNCELLEME (05/02/2018):

05/02/2018 Saat 11:40'da yapılan kontrollere göre 18 tane öğrenci tercih işlemlerini tamamlamamıştır. Aşağıda verilen listede bulunan öğrenciler 06/02/2018 tarihine kadar tercih işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Eğer listede arkadaşlarınız bulunuyorsa, lütfen haber vererek tercih işlemlerini tamamlamalarını söyleyin. Aksi durumda komisyon tarafından bitirme danışmanları atanacaktır.

Eda Karagöz
Ömer Yıldız
Kuntay Köse
Mert Kutlu
Abdullah Talha Koçak
Emin Dumlupınar
Hasan Anıl Çabuk
Semih Paçariz
Cihat Taş
Ersin Şahin
Mehmet Ali Dalğıç
Cenk Keskinkaya
Serkan Çoban
Şuayip Bulut
Mert Akgül
Barış Türkoğlu
Günnur Delil
Can Furkan Erbay