2017-18 Bitirme Çalışması Danışman Tercih İşlemleri

2017-2018 Bahar Yarıyılı Bitirme çalışması danışman tercihleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bitirme çalışması danışmanı tercih işlemleri öğrencilerin derse yazılma işlemleri tamamlandıktan sonra "Bitirme Çalışması" dersini seçen öğrencilerin online tercih sistemine tanımlanmasının ardından başlatılacaktır.

Tercih işlemleri başlangıç ve bitiş tarihleri, sisteme tanımlanan öğrenciler ve tercih işlemlerini nasıl gerçekleştireceğinize dair bilgilendirme metni daha sonra öğrencilere duyurulacaktır.

Bitirme çalışması dersini seçen ve seçecek olan öğrencilerimizin www.mme.sakarya.edu.tr ve www.facebook.com/saumme sayfalarında ilan edilecek olan danışman tercih işlemleri duyurusunu takip etmeleri gerekmektedir.