Ana Sayfa
Duyurular
2017-18 Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (güncellendi)

2017-18 Tasarım Çalışması Danışman Tercih İşlemleri (Güncellendi)

2017-2018 Güz Yarıyılı tasarım çalışması danışman tercihleri online sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Sisteme giriş için www.biomec.com.tr/mme bağlantısını kullanınız. 

Tercih İşlemleri Başlangıç: 10/05/2017 Çarşamba
Tercih İşlemleri Bitiş: 24/05/2017 Cuma (31/07/2017 24/09/2017 tarihine kadar uzatıldı)

Sistemin açık olduğu süreler içerisinde danışman tercihlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tercih işlemlerini nasıl ve ne şekilde tamamlayacağınız bu duyurunun ekinde verilen belgede açıkça anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş yaptığınızda yer alan uyarıları dikkate almanız önem arz etmektedir.

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki belgede paylaşılmıştır. Sisteme girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre ile ilgili açıklamalar ekteki belgede verilmiştir. 

 

Ekte verilen listede adı olmayan öğrenciler mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine Öğrenci Numarası, Öğrenci Ad & Soyad ve Öğretim Türü  bilgilerini mail atarak durumlarını bildirmeliler.

 

NOT: Sisteme giriş için yapılması gerekenleri doğru bir şekilde yaptıysanız ve girişte sorun yaşıyorsanız mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.

 

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

19/09/2017 tarihi itibariyle SABİS üzerinden ders kaydını tamamlamış ancak danışman tercih sistemi üzerinden danışman tercihi işlemini gerçekleştirmemiş öğrenciler (Ekte liste verilmiştir. Dosya adı: ÖNEMLİ - Danışman Tercihi Yapmayan Öğrenci Listesi (.pdf)) ilgili açıklamalar doğrultusunda bu duyuru ekinde belirtilen bilgilendirmeleri dikkate alarak sistem üzerinden danışman tercih işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Danışman tercih sistemi 24 Eylül 2017 23:59'a kadar açık kalacaktır. Bu tarihe kadar danışman tercih işlemlerini gerçekleştirmeniz ve tercih ettiğiniz danışmanın tercihinizi onaylayıp onaylamadığını kontrol etmeniz, eğer tercih ettiğiniz danışman tarafından reddedilmeniz durumunda yeniden tercih işlemi yapmanız gerekmektedir. ÖNEMLİ - Danışman Tercihi Yapmayan Öğrenci Listesi (.pdf) listesinde isimleri yer alan öğrencilerimizin bu duyuruyu dikkate almaları gerekmektedir.

EK: Danışman tercih işlemini daha önce gerçekleştirip SABİS üzerinden ders kaydını yapmamış öğrencilerimizin (Ekteki listede isimleri verilmiştir.) durumları hakkında bilgilendirmeyi e-mail ile mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.