Bitirme Çalışması Danışman Tercihi

2016-2017 Bahar yarıyılında "Bitirme Çalışması" dersini seçen öğrenciler (Ekte öğrenci listesi verilmiştir) aşağıda belirtilen tarihler aralığında danışman tercih işlemlerini online sistem üzerinden (www.biomec.com.tr/mme) gerçekleştirecektir.

Başlangıç: 01/02/2017 Çarşamba Saat 12:00
Bitiş: 03/02/2017 Cuma Saat 23:59

Danışman tercihi işlemleri ve sisteme giriş için izlenilecek adımlar ekteki duyuru metninde paylaşılmıştır. Ekte verilen listede adı olmayan öğrenciler mdurmaz@sakarya.edu.tr adresine mail atarak durumlarını bildirmeliler.

İlk sırada tercih edeceğiniz öğretim üyesi ile önceden anlaşmanız durumunda tercih ettiğiniz öğretim üyesi sistem üzerinden öncelikli olarak çalışmaya uygun gördüğü (anlaştığı) kişileri onaylayacaktır. İlk sırada tercih etiğiniz öğretim üyesinin onaylamadığı öğrencilerin bitirme danışmanları komisyon tarafından tercih sırasına göre atanacaktır. Yapmış olduğunuz tüm tercihlere atanamama durumunda komisyon tarafından listenizde yer almayan başka bir öğretim üyesine de atanma durumunuz söz konusudur.

GÜNCELLEME: Danışman tercih sistemini kullanarak tercih işlemlerini gerçekleştiren bazı öğrencilerimizin tercih kayıt işlemlerini yaptıktan sonra ONAYLAMA işlemini yapmadıkları tespit edilmiştir. Tercihlerini hala onaylamamış öğrenciler eğer kaydettikleri tercihlerde değişiklik yapmayacaklarsa sistem üzerinden onaylama işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Danışman tercih sistemi 03/02/2017 Cuma Saat 23:59'da kapanacaktır. Belirtilen zamana kadar tercihlerinizi kaydedip onaylamanız gerekmektedir. Bitirme çalışması dersini alan öğrencilerimize duyurulur.

Tasarım ve Bitirme Komisyonu